Äntligen lunch

Kycklingsallad m sweetchili o feta, gooootttttttttt! Jag är så hungrig nu, tur att det var en rejäl portion :)


Utekväll

Nu är jag på väg hem!
Kvällen började m middag m Magnus, sen skulle han iväg på AIK-match och jag hejar INTE på AIK! Jag mötte istället upp Jenny o vi hamnade på Scandic Malmen. Ett glas vin blev två och två glas vin blev tre.. Sen gick vi till East o drack en äcklig drink!!! Det slutade med att båda var för trötta o onyktra för att gå in på Spyan, varpå jag nu är på väg hem. Tror att jag kommer att tacka mitt sunda förnuft imorgon :) kram på er!


Dan före dan före doppardan!

Såhär i juletid borde alla lägga manken till o göra en god gärning om dagen!
Min goda gärning för dagen är att jag frågade en äldre herre om han ville sitta ner på tunnelbanan o det ville han väldigt gärna, så jag ställde mig upp. En sådan liten sak gjorde en man mycket mycket glad, vilket spred sig till mig o förhoppningsvis vidare från mig till folk runtomkring mig!!!

Tänk ut ngt Snällt för någon o gör det - det är uppskattat :)


Trött

Kom precis hem efter att ha arbetat och sen tagit en drink på Royal Vikings skybar tillsammans med min kusin och hennes man. Supertrevligt har vi haft det och de verkar ha haft det trevligt hos oss på Sign också :) nu måste jag krypa till koja för jag ska ju upp om 5 timmar!!! Sov gott!


Work

Sitter på tunnelbanan på väg till jobbet m min obligatoriska Latte :) jag vet inte hur jag skulle överleva utan en riktigt god Latte per dag?!? Sitter och lyssnar på Westlife och mina tankar tar en liten nostalgitripp :p myyys! Förresten så hamnade jag o Sofie på Sturehof igår, det var en mycket trevlig kväll! Det kommer vi att göra om igen, dessutom träffade jag Sofies jättegulliga väninna Alexandra. Har hört så mycket gott om henne från Sofie så det var roligt att äntligen träffa henne på riktigt! Nu skall jag kliva av, puss på er!


Texas longhorn!

Har precis ätit på Texas Longhorn på Flemminggatan m mor o far o familjen Belvén! Sååå trevligt var det, särskilt att träffa Elli o Robin igen :) nu är jag i alla fall proppmätt efter min baconlindade oxfilé, men nu skall jag möta Sofie för en drink!


Hur kan folk vara så icke serviceminded när de driver en butik???

Var precis inne i Antikaffären på Mäster Samuelsgatan. Jag älskar den affären för de har så otroligt många fantastiska smycken! Jag hade precis köpt en kaffe, så jag hade med mig en take away kopp in. Mannen som alltid står i butiken (undrar om han växt fast där) säger till mig: du vet väl att man inte får ha med sig kaffe in hit! Jag svarar: nej förlåt det visste jag inte. Han: ja det har varit så många olyckor med kaffe så man får inte ta med sig det! Jag: ok, men jag har precis köpt den, jag kan inte få ställa den här hos dig? Han: Nej, du ser väl att den inte får plats här, då kommer någon bara spilla ut den!
Då fick jag nog!!! Jag sa irriterat: synd för dig för nu har du förlorat massa pengar! Sen gick jag och han följer efter mig och frågar: varför blir du så irriterad för? Jag: därför att jag förstår fullt varför du inte vill att folk skall ta med sig sin kaffe in, det jag däremot inte förstår är hur otroligt icke serviceminded du är som inte låter mig ställa min kaffe hos dig! Jag tycker dock mest synd om dig som har förlorat en del pengar, skyll dig själv!!! Haha, jag vart riktigt irriterad som ni kanske märker! Men det är väl inte så konstigt om expediten är så icke tillmötesgående?! Dessutom tycker jag att det är lite synd att han har sett till så att jag aldrig mer vill sätta min fot i den underbara affären igen!!! Tänk vad en människas attityd kan förändra ens egen åsikt så fort! Tråkigt är i alla fall vad det är!


Julpynt eller inte?

Kom just på att detta är det enda julpynt jag har i min lägenhet!!! Jag har inte ena en adventsljusstake framme.. Det blir nog en tur upp till vinden innan jag går på stan, såhär kan vi inte ha det, inte konstigt att jag inte kommit in i den rätta julstämningen ännu!

Fast å andra sidan så finns det så många personer som inte alls har ngt behov av att julpynta och som inte alls uppskattar alla julföreteelser.
Jag är dock inte en av dem! Trots att jag inte kommer från en stor familj (jag är ju trots allt ensambarn) så handlar julen om familjen för mig. Vi har alltid firat julafton tillsammans jag, mor, far, mormor och morfar.

Jag kommer ihåg när jag och mormor brukade baka pepparkakor tillsammans när jag var mindre. Det var sååå mysigt och det är nog något som jag aldrig kommer att glömma :) tror att jag är en "sucker för julen" mycket för att jac alltid haft en så nära relation med min familj.

Ja, såhär i juletider så finns det mycket jag är tacksam för, men mest är jag tacksam för mina vänner och min familj - ni är fantastiska!!!

Nu fick jag genast mycket att göra, bäst att jag skyndar mig på! TTYL (talk to you later)! Puss!


Ledig dag

Ikväll blir det middag med mor och far och familjen Bélven. Först blir det en liten sväng på stan för min kusin och hennes man skall bo på Clarion Sign på fredag så jag skall köpa lite saker att ställa upp på deras rum när de kommer dit :)


Trötthet, tristess eller magsjuka?

Antingen så mår jag nu sjukligt illa för att jag åt alldeles för mkt godis alldeles nyss, eller så är det för att jag sovit alldeles för lite inatt eller så är det kanske för att jag spenderat senaste timmen fullt fokuserad på min mobilskärm? Vet vet, hur som helst så skall jag testa att dricka ett stort glas H2O och se om det hjälper...


Kul att behöva städa efter ett one night stand!

Haha, jag kollade på Elsas Värld tidigare ikväll. Hon sov över hos ett one night stand och sen dagen efter tvingade han henne att låtsats som att hon var hans städhjälp fr VitRyssland inför hans mamma! Kanske inte riktigt det slutat man förväntat sig om man gått hem med någon...


Bara 1?

Finns det bara en som man passar sådär sjukt bra tillsammans med? Är det så att vi har en hand och det bara finns en unik handske som passar för vår hand?

I sådana fall hoppas jag att jag träffar min handske någon gång i framtiden! Däremot har jag inget emot att prova några handskar innan jag hittar den rätta,om jag hittar den vill säga!

Jag är nog lite av en obotlig romantiker och jag tror på att den rätta finns därute någonstans och när jag väl träffar honom, så kommer det kännas att just han är den rätta. Dock kan jag inte sluta tänka att det är en smula sorgligt att det bara skulle finnas en enda person som vi skulle vara fantastiska tillsammans med. Tänk om vi då inte träffar just denna person bland alla de otaliga miljarder människor som existerar!

Det är kört, lika bra att inse fakta! Nej men skämt åsido så förundras jag däremot över hur många fantastiska väninnor jag har (som inte är några ruggugglor direkt) som är singlar. Även om en del av dem säger att de trivs med att var singlar så vet vi ju alla att de innerst inne önskar att de träffade någon. Varför har dejtandet minskat förresten? Och nu syftar jag inte på nätdejtandet, vilket verkar ha tagit över det "gamla hederliga" fråga ut någon på middagsdejt och faktiskt lära känna en person öga mot öga!

Hur skall vi tjejer kunna träffa vår perfekt passande handske om vi inte kan prova handskarna i verkligheten?


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0