Strumpor eller inga strumpor

Igår hade jag tänkt mig att jag bara skulle ta det lugnt efter att vi haft personalmys på Duvels... Jag tror jag hade förträngt att Mimmi fyllde 25 när jag tänkte så, för lugnt blev det inte direkt! Först var vi på Duvels och åt en mycket god 3rätters :) sen bar det av till East! Vi tog taxi dit och jag lovar att taxichauffören var hög! Han pratade på lotsas jamaicanska och vi var tvungna att fråga om han pratade med oss eller med ngn på telefon..han pratade tydligen med oss :/ väl på East blev det en del shots, behöver jag säga mer?
Sen gick vi förbi Vickans men det var inte så kul så vi gick till Soap istället :) Där blev det mer shots och mer öl, toppen! Sen slutade det med att jag köpte med mig nudlar fr 7-eleven o satt o åt i taxin o taxichauffören berömde mig för att jag inte spillde ngt, tack så mycket!
Sen bestämde jag mig för att sova i mina strumpor o det var faktiskt superskönt, det var nog inte sista gången! Nu blir det arbeta av, whoop whoop!


Hos Emma

Denna morgon vaknade jag upp hemma hos gulliga Emma efter en kväll av mkt prat om allt mellan himmel och jord och übertrevligt sällskap så är det nu dags att avnjuta en av mormors goda frukostbullar :) Hoppas alla får en bra morgon!!! Puss


Ooops

Jag sa till en kollega: vi har fått den så hårt i röven ikväll, bara så att du vet. Han svarar: men det gillar väl du! Båda talade ganska högt, då upptäcker vi att vår kollega sitter o pratar i telefon med en gäst precis bredvid oss, Ooops...


Dagens outfit, lite slappt men fungerar på något sätt :)


Bästa samtalet på länge

Har precis pratat med Kristoffer o Adrian i ca en timme och det var nog det mest komiska samtalet på länge! Jag skrattade så jag började gråta, tack killar :)


Inte den smidigaste i stan

Nu är det bevisat! Jag är inte direkt den smidigaste när jag ska "imponera" på ngn. Lyckades slänga in min jobbnyckel i en dörr o försökte hänga på mig min pälsväst utanpå min handväska - det gick inge vidare :p jaja, det är inte för inte som folk tycker att jag är lite knasig!


Det står folk o ropar i mikrofoner vilket tåg som är vilket o när jag frågade snällt vart detta tåg går var han tvungen att ta upp mikrofonen för att skrika AKALLA i mitt öra! Tack så mycket!


På väg in till stan för att uträtta lite ärenden innan jag ska börja jobba. Som tur är lyckades jag få med mig en latte, annars hade jag nog aldrig vaknat :)


Dålig kombo

Står på tunnelbanan, är trött hungrig o har ont i fötterna - värdelös kombo! Jag o Sofie skall iaf äta middag tillsammans o det är evigheter sen vi sågs så det skall bli supertrevligt :) frågan är bara vad vi skall äta..kanske hemmagjord pizza, eller så går vi ut o äter eller köper m oss hem. Det är iaf svårt att bestämma när man är hungrig :(


Ny frisyr

Tack vare Jenny har jag nu börjat m en ny frisyr, va tycks :)?


Jag är en dålig människa

Ja, jag har iaf inte bloggen m flest inlägg men den är ganska mysig ändå! I helgen så fyllde världens bästa Jenny Nielsen år o vi firade m en myskväll m räkor o krabba :) innan på kvällen så pt:ade hon ärslet av mig, haha, men det var bara roligt!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3169739/images/2012/pic_187253297.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3169739/images/2012/pic_187253297.jpg" class="image">


RSS 2.0