Kvällens

Natta säger: jag tror att jag skall sluta med shots. Jag säger: lycka till ;)


Vårkänslor

Nu när det börjar att bli vår så kan man ju inte annat än att få lite vårkänslor :) Det enda tråkiga med det är att jag önskar att det gick att åka ut till landet. Far sa att det fortfarande är is där ute men snart så kanske det går!!! Jag bifogar en (mycket suddig) bild så att ni iaf kan få en liten förståelse för vad det är jag längtar till :)


Shopping

Ny väska, topp och klänning :)


Morföräldrna

Söndag = söndagsmiddag hos morföräldrarna! Mina morföräldrar är de BÄSTA :) förutom att de precis köpt en resa på 2 veckor till oss till nästa vinter så är de fantastiska! De säger precis vad de tycker och tänker och hör de inte vad vi säger så låtsats de och svarar hej vilt :p
Morfar är världsbäst på att spilla, antingen på slipsar, koftor eller dukar. Idag så sa far till mormor: kan du räcka Arvid mitt vinglas så att han inte spiller på duken när han skall servera. Jag: det kommer ändå inte hjälpa, morfar kommer att spilla ändå :p
Morfar häller och ingen reagerar, mormor går ut i köket och då ber morfar (som aldrig saltar) om saltet... Alla förstår direkt att han spillt på duken och mycket riktigt så häller han ut saltet på duken. Morfar skrattar, vi skrattar och tvingas hålla oss för skratt då mormor kommer tillbaka, vi låtsats som ingenting. 1 timme senare skall mormor skicka grädden till morfar och råkar såklart ställa ner skålen precis där morfar hällt salt, typiskt! Mormor kom på att morfar spillt på hennes nya duk, haha! Vi fick oss iaf ett gott skratt :)


Läkarbesök

Nu blir det först ett litet läkarbesök, jag har ju haft magont från och till i 5 år nu, så nu är det dags att kolla upp det då det börjar påverka mitt arbete! Hoppas att det bara är magsår men en av mina vänner hade nedsatt sköldskörtelfunktion så det är bara att hålla tummarna!!!


Fortfarande Sliiiten

Det känns som att jag kommer att bli cpsjuk snart, jag har ont i halsen och min kropp är helt slut. Tror att det är lika bra att bara köra så att jag inte hinner tänka efter! Synd på ett sätt att jag skall till Yasuragi imorgon och vila upp mig, fast ganska så nice också :) nu blir det jobb! Puss


Nedräkning

Snart lämnar dem, för att vara exakt så åker de om 28 minuter och jag tackar Gud för det! Tror inte att jag hade orkat m en minut till m detta gäng!!! Vi har haft en grym helg men nu är jag heeeelt slut!


Kvällens

Tapper sa dagens/kvällens: om du hejar på Djurgården då hejar du ju inte på AIK...


Thank God att AIK vann!

Jag var livrädd i 2 timmar, men som tur var vann AIK! Annars hade jag nog kissat på mig för som de skrek o hade sig så kunde jag inget annat än att heja på dem! Tror att jag hade blivit gul o blå o inte gul o svart som jag är nu om de i black army sett mig :p


Thank God It's Friday

Nu kööööööööööööööööör vi!!!!!!!!!!


Matchdag

Mot min och Andreas vilja skall vi idag gå på AIKs slutspelsmatch! Dagen till ära har jag klätt mig i lagets färger, allt för att minimera risken att bli nerslagen!!! Först är det dags för jobb, men sen kör vi ;)


Vidriga chips

Alltså jag är inte så jättemycket för godis eller sötsaker, men chips och snacks går alltid hem. Idag tyckte Andreas att vi skulle testa en ny smak - dubbel löksmak och sourcream. Det var det VIDRIGASTE jag någonsin smakat, de chipsen kommer inte att bli uppätna!!!


Fina kollegor


Jag är sååå glad över att mina vänner kommer upp idag! Jag behöver lite Skånebooost :) nu ska jag gå och handla så att det finns lite annat än alkohol i min kyl! Inte för att det inte är trevligt, men vi kan nog behöva äta lite iaf :p


Tonight!!!

Ikväll invaderar skåningarna Stockholm och jag känner på mig att det kommer att bli lika om inte ännu mer spårat denna gång som sist de var uppe :) jag säger bara som black eyed peas: http://open.spotify.com/track/70cTMpcgWMcR18t9MRJFjB


DAGENS

Min kära kollega och vän Emma gjorde idag världens roligaste. Hon var tvungen att googla upp översättningen på T-shirt, vad det heter på svenska. Svaret blev självklart T-SHIRT!!! JÄTTEROLIGT! Emma du är sååå söt ibland!

Vad lider du av?

Jag säger som min kusin skulle ha sagt: Vad liiiiider du av?
Ingen som förstår vad du håller på med, hur du tänker, varför dina handlingar är idiotiska. Varför tar du inte bara ditt förnuft till fånga och blir den vettiga människa som vi förut trodde att du var. Eller har du glömt bort hur en person med lite självinsikt, ödmjukhet och empati fungerar?
Vi är så sjukt trötta på att höra hur illa du behandlar vår vän samtidigt som du tydligen lever loppan och tänker inte alls på konsekvenserna!!! Kan du inte bara förvandlas till en bättre människa på stört så att vi slipper se vår vän lida ännu mer!!?!!

Fyllo

Det var precis ett fyllo som ställde sig vid tunnelbanedörrarna och började kissa! Inte nog med att han kissade, han såg även till så att dörrarna inte stängdes så att vi inte kunde åka! Både äckligt och irriterande!


Boobs

Kul att jag sitter och skämtar om mina bröst idag på jobbet och så skjuter jag ut dem några ggr, då hoppar knappen på min kavaj av! Oj så vi skrattade!!! Typiskt :p tur att jag gillar att sy, det gick fort att laga knappen men det var mycket underhållande!


En av båtarna från båtmässan, eller skall jag säga en av "Wokarten" :p


Pappas flicka

Då var det återigen bevisat - jag är pappas flicka! Idag hade jag och far på en helt fantastisk eftermiddag på Allt för sjön följt av en middag på Mäster Anders! Det är när jag och pappa skämtar, umgås och gör vår grej som jag trivs allra bäst! Jag är sååå glad över att vi kunde få en dag tillsammans, speciellt när jag vet hur sinnessjukt mycket han har att göra nu!!!


Tröööööött

Idag är det en sådan dag som jag önskade att jag bara kunde ligga kvar i min säng hela dagen och kolla film! Dessutom är jag jäääääättetrött, men nu är jag på väg till jobbet så det är bara att rycka upp sig! EMB :)


Frysen trasig!!!

Varför händer detta mig?!? Sitter just nu i en taxi för att rädda det som räddas kan från min frys. Det var ju inte särskilt längesen som min kyl pajade, vad är det för fel på mitt hus kan man ju undra! Dessutom så ångrar jag nu bittert att jag gillar löjrom, pilgrimsmusslor och oxfilé då jag hade det i min frys :(
Jaja det är väl som man säger: har man inte att göra så skaffar man sig! Tack så mycket!


Glömde bifoga bilden, här är den!


"Frukost"

Detta blev dagens frukost :)


Tack för igår fina vänner!

Igår åt jag middag med bästa Rebecca och Annika! Det blev först pilgrimsmusslor och löjrom, sen åt vi en lättgravad röding med bulgur och citronsås och till dessert vart det hallonparfait :) Ni är så fina och jag är så glad över att ha er som vänner! Massa kärlek till er <3 Puss!


Tillägg till igår

Tydligen så visade det sig att den fula håriga killen inte alls sagt ngt otrevligt utan att Tiffany enbart fått för sig det och lackat! Sen slutade det iaf m att Louise började gråta och Tiffany försökte trösta henne. Då kände jag att det var dags att lämna!


Hatar mina grannar

Idag när jag skulle gå utanför dörren så är det något som skrämmer mig något så oerhört! Det är nämligen grannarnas katt Oliver som springer in i min lägenhet! Han är hur gullig som helst men jag är pälsdjursallergiker plus att jag hade bråttom! Jag hade dessutom precis målat naglarna så jag fick nagellack på min kofta och var tvungen att måla på nytt. Inte nog med det utan jag var tvungen att jaga runt i lägenheten efter Oliver som hade bestämt sig för att stanna hos mig :p varför kan inte mina grannar ta hand om sin katt som normala människor och ha honom inne hos sig och inte i trapphuset?!?


Vakten är här

Ooops! Tiffany lackade på att killen bredvid Louise sa att om hon uppfattat hans riktigt vidriga kommentar som sexuell så var hon dum i huvudet! Hur skulle hon inte uppfattat det som sexuellt?!?
Nu sitter iaf vakten o talar med den väldigt fula o väldigt håriga mannen! Hoppas han blir utslängd :p


Om det blir bråk så känner vi inte honom

Min kära kusse Kristoffrr står i detta nu och argumenterar med ngn hårig kille på Lokal.. Dessvärre står hand kompis bredvid o de är 2 mot 1... Den håriga killen var både ful o oerhört ful i munnen mot en i vårat sällskap!!! Att hon sen blev charmad för att hon råkar vara 92a är en helt annan 5a! Vi som är lite till åren (i jämförelse) skulle snarare gett honom en lavett! Som tur är slutade detta med att de oerhört ohyfsade killarna rörde sig mot baren, tackar Gud för att vi slapp rycka in :p


RSS 2.0